Høstmørket og regnet har satt inn, løvet er blåst av bjørka, og seilsesongen er stort sett over for denne gang. Alt vi kan gjøre nå er å stelle godt med Bifrost i vinter, og glede oss til ny sesong og nye muligheter! Bifrost har vært fylt med gjester fra land og strand, og vi har berget ganske godt til tross for pandemien. Vi vet jo forsåvidt ikke om noe annet – ferske som vi er i markedet 🙂

I mars og april i år fikk vi prøvd oss som ski og seil – arrangører, både med og uten guider om bord. De dyktige toppturguidene fra Arctic sea to summits ble med oss på en prøvetur sammen med fotograf Tommy Simonsen for å lage noen flotte ski og seil-bilder. Bifrost ble omtrent parkert i fjærsteinene, og skifolket kunne settes i land i bunnen av den bratte toppen-renna.

Guidene våre, Christian, Håvard, Eirik, Heidi og Lisa har mange års erfaring med toppturer i fjellene rundt om i Harstad- regionen, og har kjørt ned toppen-renna før. Aberet med å renne ned her er at man må ta av seg skiene og gå en ganske langt stykke i ulendt steinur for å komme seg tilbake til sivilisasjonen. Så det å kunne renne omtrent rett ombord i seilbåten er luksus!

Vi fikk flere besøk av topptur-entusiaster denne sesongen, og mange rå bilder ble knipset oppe i Grytøas fjellheim.

Vi krysser fingrer og skjøter for at det blir skikkelig pudderføre neste sesong også. Se bildene under, wow sier vi bare! Skulle ønske vi kunne være med, men noen må være igjen å passe båten og holde varmen også. Det tror jeg de slitne pudderkjørerne satte pris på etter endt tur:)