Nå går det mot mørkere tider og jobb på annet hold hos oss, og Bifrost skal få seg en lang vinterferie med noen oppgraderinger og vedlikehold.

Seilsesongen 2022 startet med et brak da vi fikk besøk av en  gjeng med dyktige skikjørere fra Canada og Sverige. Vår skiguide Christian, fra Arctic Sea to Summits, var med på å skape episke opplevelser for gruppa her hjemme i Grytøyfjellene. Mange flotte bilder ble tatt og delt i sosiale medier, og vi fikk endelig oppfylt vår drøm om bilder av Bifrost seilende under nordlyset, Siden fikk vi blant annet besøk av Kristiansand folkehøgskole, og gjester fra utlandet som ville oppleve nord-Norge på vinterstid. BIfrost fikk kjørt seg med ski og seil fra Harstad helt opp til Lyngen og Alta i samarbeid med Seil Norge, og Top to Top guiden vår Dario Schwörer. Sommersesongen ble Bifrost leid ut som bareboat i noen uker, mens vi hadde nok med kalving og slåttonna her hjemme. I løpet av sommeren har Bifrost vært intet mindre enn 6 turer til Lofoten og Vesterålen, samt besøk til vårt flotte Øyrike her i Harstad. Sesongen ble avsluttet med en ukestur med en familie fra India som ante lite om hva som ventet dem . De hadde ikke vært så langt nord før, så vi måtte kle dem opp i ull og skallklær fra topp til tå. Været var heldigvis på vår side, og vi fikk noen nydelige dager med sol på dagtid og nordlyset som danset over mastetoppen på kveldene. Med septemberfargene som sjarmerte fra skogen, og krystallklart vann under padlebrett, fikk de langveisfarende se øyriket på sitt beste. Vi fikk imponerte hverandre med lokale retter både fra Norge og India, med råvarer fra gården og selvfiska sei! Herlig avslutning på en fin, med travel sesong.

Vi ser nå frem en liten pause, og til å treffe mange nye seileren fra hele verden når neste sesong starter opp i mars 2023.